Een dakdekker kan voor verschillende klusjes aan het dak worden ingeschakeld. Veel mensen weten niet precies wanneer het handiger is om zelf aan de slag te gaan of een dakdekker in te schakelen, dat komt omdat ze vaak niet weten wat een dakdekker allemaal kan doen. Daarom hebben we dat in deze blog op een rijtje gezet.

Wat is een dakdekker?

Een dakdekker is een specialist voor verschillende klusjes op het dak. Vaak kunnen ze veel verschillende dingen doen. Een dakdekker is iemand die op het dak werkt en het dak bedekt, zoals de naam eigen al verraad. Ze kunnen allerlei verschillende soorten dakbedekking plaatsen zoals, dakpannen, bitumen, riet, stro, kunststof, metalen en nog veel. Bij Eigenhuis Dakdekker zijn ze vooral gespecialiseerd in het plaatsen van bitumen. Ook hebben zij al meer dan 30 jaar ervaring met het dekken van daken. Daarnaast hebben zij ook nog tot aan 15 jaar garantie, dus als er wat is kun je altijd contact opnemen met Eigenhuis Dakdekker. Dat kan ook voor als je meer informatie wilt over hoe ze jou kunnen helpen of als je nog vragen hebt. 

Wanneer schakel je hem in? 

Dakdekkers kunnen je op verschillende manieren van dienst zijn. Ze kunnen je helpen met het plaatsten van een sedum daken, bitumen daken maar ze kunnen je ook goed helpen met een dak lekkage en het isoleren van je dak. Mocht je een daklekkage helpen kun je altijd het Eigenhuis Dakdekker noodnummer bellen, dan komen zij je dezelfde dag nog helpen. Ook zijn ze beschikbaar voor dakreparaties. Gratis dak inspecties is ook een dienst die zij leveren, je kunt een offerte aanvragen om gratis je dak te laten inspecteren, je kunt daarmee een lekkage in je dakdekking volkomen. Je kunt deze offerte via de website aanvragen. Je kunt dit ook als extra controle doen, om er zeker van te zijn dat er niks aan de hand is met je dak. 

Conclusie 

Een dakdekker kan erg goed te pas komen bij daklekkages, dak reparaties, isolaties of bij het bekleden van je dak. Eigenhuis dakdekker heeft als meer dan 30 jaar ervaring in het bedekken van daken en kan je daarom goed helpen bij jouw dak. Naast de nodige ervaring weten zij ook alles af van bitumen dakbedekking en dat plaatsten ze op platte daken, zoals huizen met een plat dak, schuren, bedrijfspanden of vakantiehuizen.